HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE
HMR RESIDENCE

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.

HMR RESIDENCE

This massive addition and renovation project was conceived from the need to accommodate separate but connected living areas for a mother and her grown daughter. The original home was built in 1952 by the mother’s late husband. Deep eaves, hard-coat stucco, stone, brick and natural wood accents created the Tuscan style of architecture desired by the client. The positioning of the addition to the south of the original home allowed a two-story structure to be built with a walkout patio. The daughter’s bedroom suite and butler’s pantry occurred on the upper level while the lower level created space for a library, living room and guest bedroom.
© Ryan Duebber Architect
513.351.5141