ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1
ELK LAKE HOUSE 1

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.

ELK LAKE HOUSE 1

Having been built in the early 60's, this vacation home did not have sufficient space or the modern conveniences to facilitate an ever-growing family. The home was fully renovated and expanded to accommodate the homeowner’s five grown children and their families. An addition was positioned to eloquently follow the contour of the hillside and thereby created a pie shaped wedge/connector between new and existing structures that was used as common gathering space with views towards the lake. The upper level contained sleeping areas while the lower level contained the kitchen, dining area and large recreation/media room.
© Ryan Duebber Architect
513.351.5141